Σε πάρκο του Τόκιο συγκεντρώθηκαν Ιάπωνες για να διατυμπανίσουν την αγάπη για τη σύζυγό τους δίνοντας υποσχέσεις λατρείας και πολύ ζεστές αγκαλιές. Στην Ιαπωνία οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης είναι σπάνιες καθώς η παράδοση επιβάλλει σεμνότητα και χαμηλούς τόνους.
Σε πάρκο του Τόκιο συγκεντρώθηκαν Ιάπωνες για να διατυμπανίσουν την αγάπη για τη σύζυγό τους δίνοντας υποσχέσεις λατρείας και πολύ ζεστές αγκαλιές.
Στην Ιαπωνία οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης είναι σπάνιες καθώς η παράδοση επιβάλλει σεμνότητα και χαμηλούς τόνους.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεκάδες Ιάπωνες συγκεντρώνονται μία φορά τον χρόνο στις 29 Ιανουαρίου για να εκφράσουν φωναχτά τα συναισθήματά τους.
Οι εκδηλώσεις αγάπης κατά την χθεσινή συγκέντρωση κυμαίνονταν από απλές εξομολογήσεις του τύπου «Θα σ’ αγαπώ για πάντα» μέχρι προσφορά σπιτικού γεύματος στις συζύγους.
Είναι η πέμπτη φορά που διοργανώνεται η εκδήλωση, την οποία επινόησε ο Κιγιοτάκα Γιαμάνα με την συνδρομή τοπικού ανθοπωλείου. Η εκδήλωση έχει στόχο να προτρέψει τους Ιάπωνες να εκδηλώνουν την αγάπη τους με πιο ρομαντικό τρόπο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας