Πολιτικό τυχοδιωκτισμό καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση
Για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην δημόσια τηλεόραση. Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι είναι έτοιμος για συμμαχία ακόμα και με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα, ο Σίμος Κεδίκογλου είπε ότι ακόμα και τότε «παραμένει χωρίς πυξίδα».
Για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην δημόσια τηλεόραση.
«Σε μια νέα επίδειξη πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ο κ. Τσίπρας, τώρα που βλέπει ότι το καράβι σώζεται, εμφανίστηκε να αλλάζει ρότα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σίμος Κεδίκογλου.
Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι είναι έτοιμος για συμμαχία ακόμα και με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι ακόμα και τότε «παραμένει χωρίς πυξίδα».
Στη συνέντευξή του στη ΝΕΤ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για σκληρή διαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης, χωρίς το Μνημόνιο, αναγνώρισε ότι «δεν υπάρχουν λεφτά», αλλά υποστήριξε ότι υπάρχει η δυνατότητα να φύγουμε από τον κατήφορο για να κινηθεί η οικονομία.
Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να διώξει επενδυτές. «Θέλουμε αξιοποίηση και όχι εκποίηση του Δημόσιου» είπε, προσθέτοντας ότι «θα κρίνουμε με βάση το συμφέρον της χώρας».
Ζήτησε προσφυγή στις κάλπες πριν τις γερμανικές εκλογές του φθινοπώρου, δηλώνοντας βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κερδίσει. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με δυνάμεις από το «λαϊκό χώρο του Κέντρου», της δεξιάς και της κεντροαριστεράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του στελέχους του κόμματος Μιχάλη Λεκάκου
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442