Και όμως ήταν «αιώνιο» ντέρμπι: Νίκη Ολυμπιακού στο τάι μπρέικ
Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός πέρασε (σχεδόν) αλώβητος από το κλειστό της Γλυφάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι», στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 15ης ημέρας στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, επικράτησαν 3-2 του Παναθηναϊκού και έφτασαν τους 40 βαθμούς, εννέα περισσότερους από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Όσον αφορά τους «πράσινους» παρέμειναν στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Νίκη Αιγινίου.
Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός πέρασε (σχεδόν) αλώβητος από το κλειστό της Γλυφάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Οι «ερυθρόλευκοι», στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 15ης ημέρας στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, επικράτησαν 3-2 του Παναθηναϊκού και έφτασαν τους 40 βαθμούς, εννέα περισσότερους από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Όσον αφορά τους «πράσινους» παρέμειναν στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Νίκη Αιγινίου.
Τα αποτελέσματα:
Παμβοχαϊκος-ΓΣ Λαμίας 3-0 (25-20, 25-21, 25-20)
Νίκη Αιγινίου-Φοίνικας Σύρου 1-3 (30-28, 18-25, 23-25, 21-25)