Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε ψητοπωλείο στου Ζωγράφου
Τρεις ληστές, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και ήταν οπλισμένοι, εισέβαλαν στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε ψητοπωλείο στην οδό Γαλήνης στην περιοχή του Ζωγράφου και επιχείρησαν να αρπάξουν τις εισπράξεις. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 50 ετών, αντιστάθηκε και τότε οι δράστες τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στην κοιλιά και στο χέρι.
Τρεις ληστές, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και ήταν οπλισμένοι, εισέβαλαν στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε ψητοπωλείο στην οδό Γαλήνης στην περιοχή του Ζωγράφου και επιχείρησαν να αρπάξουν τις εισπράξεις.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 50 ετών, αντιστάθηκε και τότε οι δράστες τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στην κοιλιά και στο χέρι. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την Αστυνομία.
Ο 50χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αχαΐα: 16 ετών το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών-Πύργου – Πώς έγινε το δυστύχημα
- Συναγερμός στην Κυψέλη – Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
- Δένδιας: Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της – «Ουδένα απειλεί»
- Ισπανία: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Θερμοκρασίες έως -8°C και πορτοκαλί συναγερμός
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442