Αστυνομικοί του Μεσολογγίου προχώρησαν στην σύλληψη 36χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για τηλεφωνική φάρσα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος τηλεφώνησε την Τρίτη ανώνυμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, λέγοντας ότι στο κτίριο της ΔΟΥ Μεσολογγίου έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο κτίριο της ΔΟΥ διαπίστωσαν ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. Ακολούθησαν νέες έρευνες για τον εντοπισμό του φαρσέρ και τελικά, σύμφωνα με την αστυνομία, προέκυψε ότι το τηλεφώνημα το είχε κάνει ο 36χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, αφού σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας