«Πότε θα ασχοληθείτε κ.Βενιζέλο με την villa Ιπποκράτους;» ρωτούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι
Με νέα ανάρτηση στο blog τους «ξαναχτύπησαν» οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ που επισημαίνουν ότι σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσουν έναν χρόνο χωρίς να λαμβάνουν τους μισθούς τους. «Πότε επιτέλους θα ασχοληθείτε κύριε Βενιζέλο με την villa Ιπποκράτους;» λένε χαρακτηριστικά και καλούν τα στελέχη να πουλήσουν τις βίλες τους.
Με νέα ανάρτηση στο blog τους «ξαναχτύπησαν» οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ που επισημαίνουν ότι σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσουν έναν χρόνο χωρίς να λαμβάνουν τους μισθούς τους. «Πότε επιτέλους θα ασχοληθείτε κύριε Βενιζέλο με την villa Ιπποκράτους;» λένε χαρακτηριστικά και καλούν τα στελέχη να πουλήσουν τις βίλες τους.
Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ εισέπραξαν τα Χριστούγεννα από 1.000 ευρώ, αλλά η τρίτη δόση της κρατικής επιχορήγησης που αποδεσμέυτηκε πριν από λίγες ημέρες παρακρατήθηκε από τις τράπεζες. Τώρα εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην καταβολή της τέταρτης δόσης της κρατικής επιχορήγησης.
Στην ανάρτησή τους αναφέρουν:
«Οι μέρες περνούν, οι εργαζόμενοι είναι πλέον σε απόγνωση, σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε 1 χρόνο απλήρωτοι, με υποσχέσεις που ποτέ δεν εκπληρώνονται, με εκατομμύρια ευρώ να περνούν πάνω από τα κεφάλια μας, και τους εργαζόμενους να βιώνουν την εξαθλίωση και την χυδαία αδιαφορία.
» Οι απαντήσεις των υπευθύνων θολές. Δόσεις που έρχονται και φεύγουν, με τους εργαζόμενους να μην παίρνουν τίποτα και κανείς να μην τους λέει κάτι συγκεκριμένο. Και πώς να ασχοληθούν;… Τώρα ετοιμάζονται να κάνουνε συνέδριο… Όλοι θέλουν (από τους εναπομείναντες) να γίνουν κάτι που πρώτα ούτε θα τους πέρναγε από τα πιο τρελά του όνειρα. Έτοιμοι να… σώσουν… και αυτοί όπως… έσωσαν… οι μέντορες τους. Θέσεις, καρέκλες, μπίζνες, και παχυλοί μισθοί…
» Πολλοί από εμάς αυτά τα βλέπουμε 25 χρόνια και πλέον και τα λέγαμε εκεί που έπρεπε, δεν εισακουστήκαμε ποτέ και όταν πια καταλάβαμε ότι κάποιοι πάταγαν και πρόδιδαν τα όνειρα μας για μια άλλη Ελλάδα και μια άλλη κοινωνία, σε όφελος των προσωπικών τους επιδιώξεων σταματήσαμε να μιλάμε, και περιοριστήκαμε στα καθήκοντα μας ως υπάλληλοι.
» Προειδοποιούμε τους υπεύθυνους να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων τους, και να πάψουν να κοροϊδεύουν τους πάντες ότι δήθεν κάνουν ότι μπορούν.
» Δεν θα κάνετε συνέδριο πάνω στα πτώματά μας!!!! Πουλήστε τις βίλες και τα κότερά σας και πληρώστε τους τους εργαζόμενούς σας!!!!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442