Στην παράταση οι Σπερς πέρασαν από το Χιούστον με 134-126!
Με πρωταγωνιστή τον Τόνι Πάρκερ, που σημείωσε 27 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς επικράτησαν στο Χιούστον των Ρόκετς με 134-126, στην παράταση.
Με πρωταγωνιστή τον Τόνι Πάρκερ, που σημείωσε 27 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς επικράτησαν στο Χιούστον των Ρόκετς με 134-126, στην παράταση. Πολύ καλή απόδοση για τα «σπιρούνια» είχε και ο Γκάρι Νιλ με 29 πόντους, ενώ κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζέρεμι Λιν με 38 πόντους.
Παράλληλα, ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Ντουέιν Ουέιντ, που πέτυχαν 27 και 26 πόντους, αντίστοιχα, ήταν οι κορυφαίοι στην άνετη νίκη που σημείωσαν οι Μαϊάμι Χιτ επί των Ατλάντα Χοκς με 101-92. Από τα «γεράκια» ξεχώρισαν οι Σμιθ (22π) και Χόρφορντ (20π, 11 ριμπ.).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.