
Πάνω από τις 850 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, με τον γενικό δείκτη να ενισχύεται πάνω από τις 850 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 1,42% στις 852,63 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 50,3 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 1,36% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 3,92%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε οριακά υψηλότερα κατά 0,02%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 123 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 40 σε αρνητικό, ενώ 14 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μεικτές τάσεις, ενώ ανοδικά κινείται η Γουόλ Στριτ λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε άνοδο 0,12%, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχυόταν κατά 0,10% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν αμετάβλητος.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,90% και στην Ιταλία 2,33%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ήταν υψηλότερα κατά 0,12%, ο Standard & Poor’s 500 ενισχυόταν κατά 0,05% και ο Nasdaq σημείωνε κέρδη 0,17%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442