Ο Κρις Μπούκερ του Πανιωνίου αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε 21 πόντους στην εκτός έδρας νίκη των «κυανέρυθρων» επί του Ηλυσιακού (75-69). Ο Αμερικανός σέντερ συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης με 3/3 βολές, 9/13 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 κερδισμένα φάουλ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόνο 1 λάθος σε 29:46 λεπτά συμμετοχής.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.