Τρεις μήνες, μόλις, μετά την υπογραφή συμβολαίου ο Μπρούνο Τσιρίλο θα αποχαιρετίσει το κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς η διοίκηση της Αλκής έχει αποφασίσει να λύσει το συμβόλαιο του. Ο λόγος είναι ότι οι Κύπριοι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την αγωνιστική προσφορά του Ιταλού αμυντικού. Ο 35χρονος άσος είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Λάρνακας, καθώς δεν πρόσφερε καθόλου μέχρι στιγμής, ενώ στην κυπριακή ομάδα είναι χολωμένοι κι από την συμπεριφορά του, όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ. Μάλιστα, φαίνεται ο ίδιος να… ρίχνει γέφυρες ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι το οποίο δεν άρεσε στη διοίκηση και για αυτούς τους λόγους έμεινε και εκτός αποστολής από τον χθεσινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Στα 44 του, ο θρύλος του παγκόσμιου τένις, Ρότζερ Φέντερερ, έπαιξε ξανά μπροστά στο κοινό της Αυστραλίας και υπενθύμισε σε όλους ότι όσο κι αν τα χρόνια περνούν, η κλάση παραμένει αιώνια.
Αλλαγμένος προς το... χειρότερο Παναθηναϊκός χωρίς τον Κέντρικ Ναν στο παρκέ, με τους «πράσινους» να έχουν χάσει και τα τρία ματς στα οποία ο Αμερικανός γκαρντ δεν αγωνίστηκε.
Στο εξαιρετικά βεβαρυμένο πρόγραμμα στο καλεντάρι του τένις αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν την έναρξη του Australian Open.
Tρεις μέρες μετά τον τελικό του Super Cup που... βάφτηκε κόκκινος, αυτή τη φορά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) στο Μετς, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.