Η Ελευσίνα πήρε «ανάσα», στα Ιλίσσια ψάχνουν «οξυγόνο»
Ο Πανελευσινιακός «ζευγάρωσε» τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Οι «νεοφώτιστοι» επικράτησαν 96-84 του Ηλυσιακού στο κλειστό «Α. Πανανδρέου», σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική και έτσι υποχρέωσαν την ομάδα των Ιλισσίων στην 5η ήττα τους.
Ο Πανελευσινιακός «ζευγάρωσε» τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Οι «νεοφώτιστοι» επικράτησαν 96-84 του Ηλυσιακού στο κλειστό «Α. Πανανδρέου», σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική και έτσι υποχρέωσαν την ομάδα των Ιλισσίων στην 5η ήττα τους.
Για τρίτα δεκάλεπτα ο Ηλυσιακός έμεινε ζωντανός στο… κυνήγι του «διπλού» και της δεύτερης νίκης του στο πρωτάθλημα. Στο καθοριστικό τέταρτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι «έσφιξαν» την άμυνά τους και με τους Λιακόπουλο και Παπανικολόπουλο να «εκτελούν» από τα 6.75 «έτρεξαν» επιμέρους σκορ 18-5 και στο 34′ «καθάρισαν» τον αγώνα, αφού «οικοδόμησαν» μία διαφορά ασφαλείας +15 πόντων (78-63). Τυπικής διαδικασίας το υπόλοιπο της αναμέτρησης με την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα να φτάνει απρόσκοπτα στη νίκη 96-84.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρακατσούνης-Αφεντουλίδης-Μητσόπουλος
Τα δεκάλεπτα: 22-23, 46-38, 60-58, 96-84
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σκαραφίγκας): Κυριακόπουλος 5 (1), Νίκου 7, Παπανικολόπουλος 18 (4/4 τριπ.), Παπανικολάου 12 (1), Δημακός 2, Λιακόπουλος 24 (2), Δεληγιάννης 6, Καμπ 6, Τσιάκος 16 , Αβραμίδης.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Διαμαντής Παναγιωτόπουλος): Παππάς, Καυκής 1, Αράπης 10 (2), Χάμπτον 15 (1), Αποστολίδης 13 (1), Χατζής 7, Σπανός 6, Δορκοφίκης 5 (1), Αντωνάκης, Σκοτ 15 (3), Τζόουνς 8,Παραγυιός 4.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Οι ΗΠΑ επιθυμούν να παραχωρήσει το Ντονμπάς, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο – «Σπόντες» Ευρωπαίων
- Xρυσές Σφαίρες 2026: One Battle After Another, Βουγονία και τέρατα – Όλες οι υποψηφιότητες
- «Απόλυτη φρίκη» στο Σουδάν – Μαζικός βιασμός 19 γυναικών που προσπαθούσαν να φύγουν από το Ελ Φασέρ
- Η Νάντια Βαλαβάνη γράφει ένα βιβλίο για τα «παιδιά του Φλεβάρη»
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο



