Η Ελλάδα χρειάζεται μία «πραγματική λύση», τονίζει η Κριστίν Λαγκάρντ
Είμαστε υπέρ μια πραγματικής και όχι μιας ταχείας λύσης για την Ελλάδα, δήλωσε τη Δευτέρα η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, κατά την προσέλευσή της στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες. Η κ. Λαγκάρντ χαιρέτησε τις «τεράστιες προσπάθειες» που έχει καταβάλει η Ελλάδα, τονίζοντας ότι τώρα είναι η ώρα για τους πιστωτές να πράξουν τα δέοντα και στο πλαίσιο αυτό το ΔΝΤ θα κάνει ότι του αναλογεί.
Είμαστε υπέρ μια πραγματικής και όχι μιας ταχείας λύσης για την Ελλάδα, δήλωσε τη Δευτέρα η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, κατά την προσέλευσή της στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Η κ. Λαγκάρντ χαιρέτησε τις «τεράστιες προσπάθειες» που έχει καταβάλει η Ελλάδα, τονίζοντας ότι τώρα είναι η ώρα για τους πιστωτές να πράξουν τα δέοντα και στο πλαίσιο αυτό το ΔΝΤ θα κάνει ότι του αναλογεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρτα: Την ώρα που θήλαζε ένιωσε αδιαθεσία η 35χρονη που πέθανε – Πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο τον σύζυγό της
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΑ’)
- Τελικός Κυπέλλου: ΑΕΚ – Ολυμπιακός «μάχονται» στο Καματερό για την κούπα
- Πρόεδρος της Ρουμανίας: Θεμέλιο ανάπτυξης φιλοσοφίας, επιστημών και τεχνών η ελληνική γλώσσα
- Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Ρωσία: Η FSB λέει ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου αντιστράτηγου
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί σε επιδρομές της Ρωσίας τη νύχτα
- «Οι Λέικερς ετοιμάζουν πακέτο ανταλλαγής για τον Αντετοκούνμπο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442