Με δύο προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει της αναμέτρησης με τον Αρη, την προσεχή Δευτέρα στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Νίκος Γεωργέας συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Καρύδα για το ματς με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης ελαχιστοποιούνται, ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Εβερτον Μπεθέρα, ο οποίος έκανε και σήμερα θεραπεία. Απών από τη «Βασίλισα του Βορρά» θα είναι και ο Νίκος Γεωργιάδης, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Ξάνθη.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.