Νέα μέτρα τόνωσης της οικονομίας από την Τράπεζα της Ιαπωνίας
Νέα μέτρα τόνωσης της οικονομίας αποφάσισε η Τράπεζα της Ιαπωνίας (BoJ), η οποία ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα παροχής απεριόριστων δανείων με χαμηλά επιτόκια σε εμπορικές τράπεζες, προκειμένου οι τελευταίες να ενισχύσουν τις δανειοδοτήσεις τους. Η νέα πράξη νομισματική πολιτικής έρχεται, καθώς η Κεντρική Τράπεζα υποβάθμισε τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη μέχρι το Μάρτιο του 2013, λέγοντας ότι αναμένει πλέον ρυθμό ανάπτυξης 1,5%, σε σχέση με 2,2% που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση.
Νέα μέτρα τόνωσης της οικονομίας αποφάσισε η Τράπεζα της Ιαπωνίας (BoJ), η οποία ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ένα νέο πρόγραμμα παροχής απεριόριστων δανείων με χαμηλά επιτόκια σε εμπορικές τράπεζες, προκειμένου οι τελευταίες να ενισχύσουν τις δανειοδοτήσεις τους.
Η νέα πράξη νομισματικής πολιτικής έρχεται, καθώς η Κεντρική Τράπεζα υποβάθμισε τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη μέχρι το Μάρτιο του 2013, λέγοντας ότι αναμένει πλέον ρυθμό ανάπτυξης 1,5%, σε σχέση με 2,2% που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση.
«Νέα μέτρα τόνωσης της οικονομίας αποφάσισε η Τράπεζα της Ιαπωνίας (BoJ), η οποία ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ένα νέο πρόγραμμα παροχής απεριόριστων δανείων με χαμηλά επιτόκια σε εμπορικές τράπεζες, προκειμένου οι τελευταίες να ενισχύσουν τις δανειοδοτήσεις τους».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.