Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού προσέφυγε ο όμιλος Attica, καταθέτοντας καταγγελία για ασυμβατότητα των κρατικών ενισχύσεων που παρέχονται από την Ιταλία υπό τη μορφή επιδοτήσεων εργοδοτικών εισφορών σε επιβατηγά πλοία ιταλικής σημαίας του Ομίλου Grimaldi, τα οποία ανταγωνίζονται στην αγορά της Αδριατικής πλοία με ελληνική σημαία. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού προσέφυγε ο όμιλος Attica, καταθέτοντας καταγγελία για ασυμβατότητα των κρατικών ενισχύσεων που παρέχονται από την Ιταλία υπό τη μορφή επιδοτήσεων εργοδοτικών εισφορών σε επιβατηγά πλοία ιταλικής σημαίας του Ομίλου Grimaldi, τα οποία ανταγωνίζονται στην αγορά της Αδριατικής πλοία με ελληνική σημαία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.