Συνωστισμός γαλαζοαίματων στο μικροσκοπικό Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου
Λάμψη από πριγκιπικούς γάμους έζησε το μικροσκοπικό Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβρούργου, όπου ο Γουλιέλμος, ο πρωτότοκος γιος του Μεγάλου Δούκα παντρεύτηκε τη Βελγίδα εκλεκτή της καρδιάς του Στεφανί. Στην πόλη του Λουξεμβούργου συγκεντρώθηκαν γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, ενώ στους κεντρικούς δρόμους έγιναν συναυλίες. Τις σκοτούρες των συνεδριάσεων στο Eurogroup ξέχασε για λίγο ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος επίσης ήταν παρών. Δείτε το φωτορεπορτάζ.
Λάμψη από πριγκιπικούς γάμους έζησε το μικροσκοπικό Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβρούργου, όπου ο Γουλιέλμος, ο πρωτότοκος γιος του Μεγάλου Δούκα παντρεύτηκε τη Βελγίδα εκλεκτή της καρδιάς του, Στεφανί.
Στην πόλη του Λουξεμβούργου συγκεντρώθηκαν γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, ενώ στους κεντρικούς δρόμους έγιναν συναυλίες.
Τις σκοτούρες των Eurogroup και της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη ξέχασε για λίγο ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος επίσης ήταν παρών.