Οκτώ νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες βράδυ από πυροβολισμούς σε γήπεδο ποδοσφαίρου σάλας στην Ονδούρα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της χώρας. Άγνωστοι εισέβαλαν στο γήπεδο στην πόλη Κατακάμας, που απέχει 200 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα, και άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας οκτώ νέους ανθρώπους ηλικίας 19-25 ετών, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας της Ονδούρας, προσθέτοντας ότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το κίνητρο της επίθεσης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.