Πολύωρο τετ-α-τετ Τζούλιαν Ασάνζ και Lady Gaga στην πρεσβεία του Ισημερινού
Μια ασυνήθιστη επισκέπτρια δέχτηκε στην πρεσβεία του Ισημερινού ο Τζούλιαν Ασάνζ όπου παραμένει για να αποφύγει την έκδοση του στην Σουηδία: η Lady Gaga δείπνησε μαζί του την Δευτέρα, παραμένοντας για ώρα στο κτίριο.
Μια ασυνήθιστη επισκέπτρια δέχτηκε στην πρεσβεία του Ισημερινού ο Τζούλιαν Ασάνζ όπου παραμένει για να αποφύγει την έκδοση του στην Σουηδία: η Lady Gaga δείπνησε μαζί του την Δευτέρα, παραμένοντας για ώρα στο κτίριο.
Η τραγουδίστρια ήταν στο πολυκατάστημα Harrod’s για την προώθηση του αρώματος της. Μετά τα τυπικά, γράφει ο Telegraph, πήγε στην πρεσβεία ντυμένη στα μαύρα με ένα μυτερό καπέλο μάγισσας.
Το δείπνο κράτησε πέντε ώρες και η Gaga έφυγε γύρω στα μεσάνυχτα.
Την ιδέα ίσως έδωσε στην Gaga η έντονα πολιτικοποιημένη τραγουδίστρια M.I.A που τουίταρε στην Gaga: «Αν είναι στα Harrod’s, κάνε μια επίσκεψη στο Ασάνζ στη πρεσβεία».
Δεν έγινε γνωστό τι είπαν ο Ασάνζ και η Gaga.
Η τραγουδίστρια έχει κατά καιρούς εκφράσει άποψη για πολιτική και κοινωνικά ζητήματα και έχει κατά καιρούς πάρει σαφείς θέσεις, μεταξυ άλλων, υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων.
Υπάρχει όμως και μια μικρή λεπτομέρεια που συνδέει τη Gaga με το Wikileaks.
Ο Μπράντλι Μάνινγκ, που κατηγορείται ότι υπέκλεψε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεγραφήματα του υπουργείου Εξωτερικών όταν υπηρετούσε στο Ιράκ, έγραφε τα δεδομένα σε CD με την ετικέτα «Lady Gaga» και άκουγε φανατικά τα τραγούδια της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442