
H Vodafone κοντά στους φοιτητές
Από τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα, οι φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ θα μπορούν να προμηθευτούν φέτος τις φοιτητικές τους ταυτότητες. H Vodafone σε αυτή δύσκολη οικονομική συγκυρία και στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Συνεισφοράς, προχωράει σε μία σειρά ενεργειών, με στόχο τη στήριξη των φοιτητών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Vodafone απορροφώντας […]
Από τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα, οι φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ θα μπορούν να προμηθευτούν φέτος τις φοιτητικές τους ταυτότητες. H Vodafone σε αυτή δύσκολη οικονομική συγκυρία και στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Συνεισφοράς, προχωράει σε μία σειρά ενεργειών, με στόχο τη στήριξη των φοιτητών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Vodafone απορροφώντας το κόστος διανομής των ταυτοτήτων, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να τις προμηθευτούν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ παράλληλα ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό των καταστημάτων της, ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών.
Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Consumer Propositions Senior Manager δήλωσε σχετικά: «Έχουμε θέσει τη στήριξη των φοιτητών ως μία από τις προτεραιότητές μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα τους, συμβάλλοντας και προσφέροντας με κάθε τρόπο».
H παραγωγή των φοιτητικών ταυτοτήτων έγινε σε συνεργασία με την EBEK (Ελληνική Βιομηχανία Έξυπνων Καρτών), μετά από απόφαση της ΕΔΕΤ (Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας), για τη δωρεάν παροχή τους, στους φοιτητές.
Παράλληλα και ανεξάρτητα από την παραπάνω δράση, η Vodafone διαθέτει ειδικά προνομιακά πακέτα, που απευθύνονται αποκλειστικά σε φοιτητές και αφορούν σε συνδέσεις καρτοκινητής, προγράμματα mobile internet, συνδέσεις σταθερής αλλά και ένα ειδικό πρόγραμμα προνομίων όπως εκπτώσεις σε συσκευές, tablets και αξεσουάρ, αλλά και προσφορές σε συνεργασία και με άλλες εταιρείες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νετανιάχου: Συναντήθηκε με τον Ρούμπιο πριν από το ραντεβού με τον Τραμπ
- ΒΗΜΑ: Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Αρκά για το 2026 επανακυκλοφορεί αυτή την Κυριακή
- Η Μόσχα απειλεί με αντίποινα για την επίθεση με drones στην οικία του Πούτιν – Βλέπει βρετανικό δάκτυλο
- Γνωστός στις Αρχές ο δράστης των άσκοπων πυροβολισμών στο Ηράκλειο
- Τζολάκης και Ποντένσε είχαν 100% επιτυχία στο challenge του Ολυμπιακού για τη Euroleague! (vid)
- Νέα Αριστερά: Ουσιαστικές λύσεις στους αγρότες τώρα – Αρκετά με την επικοινωνιακή διαχείριση
- Η ταχυδρομική υπηρεσία της Δανίας πρόκειται να σταματήσει την παράδοση γραμμάτων μετά από 400 χρόνια
- Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442