Χαλαρή προπόνηση πριν το φιλικό με τη Σπόρτινγκ
Με μία χαλαρή πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το αποψινό φιλικό με την Σπόρτινγκ (21:00, novasports1) στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλησε να ζορίσει τους ποδοσφαιριστές του πριν από την αναμέτρηση και έτσι το πρόγραμμα δεν είχε μεγάλη ένταση.
Με μία χαλαρή πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το αποψινό φιλικό με την Σπόρτινγκ (21:00, novasports1) στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλησε να ζορίσει τους ποδοσφαιριστές του πριν από την αναμέτρηση και έτσι το πρόγραμμα δεν είχε μεγάλη ένταση.
Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν σε ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων σε ένα πρόγραμμα που ήταν πολύ πιο χαλαρό απ’ τις προηγούμενες ημέρες, αφού σε λίγες ώρες θα παίξουν ένα πολύ δυνατό φιλικό που θα χαρίσει πολύτιμα συμπεράσματα στον Ζαρντίμ, σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Η «σκόνη» από τα διασπαστικά «μπλόκα του διαλόγου» πεισμώνει τους αγρότες
- Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζούρος – Οι πιθανοί αντικαταστάτες
- Ουκρανία: Επικοινωνία Ευρωπαίων με Ζελένσκι για «συντονισμό» εν όψει της συνάντησης με Τραμπ
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)
