Με 325 νεκρούς, ο Ιούλιος ήταν ο πιο αιματηρός μήνας στο Ιράκ από το 2010
Ο Ιούλιος ήταν ο αιματηρότερος μήνας της τελευταίας διετίας στο Ιράκ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα. Συνολικά 325 άνθρωποι -241 πολίτες, 40 αστυνομικοί και 44 στρατιώτες- σκοτώθηκαν σε όλη τη χώρα και 697 τραυματίστηκαν εκ των οποίων 480 άμαχοι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν τα ιρακινά υπουργεία Υγείας, Άμυνας και Εσωτερικών.
Ο Ιούλιος ήταν ο αιματηρότερος μήνας της τελευταίας διετίας στο Ιράκ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα.
Συνολικά 325 άνθρωποι -241 πολίτες, 40 αστυνομικοί και 44 στρατιώτες- σκοτώθηκαν σε όλη τη χώρα και 697 τραυματίστηκαν εκ των οποίων 480 άμαχοι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν τα ιρακινά υπουργεία Υγείας, Άμυνας και Εσωτερικών.
Πρόκειται για τον χειρότερο απολογισμό από τον Αύγουστο του 2010 όταν 426 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί και 838 είχαν τραυματιστεί.
Οι αιματηρότερες επιθέσεις (29) σημειώθηκαν στις 23 Ιουλίου, προκαλώντας το θάνατο 113 ανθρώπων και τον τραυματισμό 250.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας