Ανάπτυξη 1.200 επιπλέον στρατιωτών για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αποφάσισε το Λονδίνο
Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να αναπτύξει 1.200 επιπλέον στρατιώτες στους χώρους διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά την αδυναμία ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης να παράσχει αρκετούς φύλακες. Συνολικά 18.200 στρατιώτες εμπλέκονται στην ασφάλεια των Αγώνων του Λονδίνου.
Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να αναπτύξει 1.200 επιπλέον στρατιώτες στους χώρους διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά την αδυναμία ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης να παράσχει αρκετούς φύλακες.
Η εταιρεία G4S παραδέχθηκε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέσει τον απαιτούμενο αριθμό προσωπικού.
Η απόφαση ελήφθη μόλις τρεις ημέρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Συνολικά 18.200 στρατιώτες εμπλέκονται στην ασφάλεια των Αγώνων του Λονδίνου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας