Αμφίβολος ο Σεφτσένκο για το ματς με την Αγγλία
Ο αρχηγός της Ουκρανίας Αντρέι Σεφτσένκο δεν προπονήθηκε την Κυριακή και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τρίτης για τον Δ' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Αγγλία, στην οποία θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο αρχηγός της Ουκρανίας Αντρέι Σεφτσένκο δεν προπονήθηκε την Κυριακή και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τρίτης για τον Δ’ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Αγγλία, στην οποία θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Σεφτσένκο, που σημείωσε και τα δύο τέρματα των Ουκρανών στη νίκη της πρεμιέρας του ομίλου επί της Σουηδίας με 2-1, χτύπησε δύο φορές το γόνατο του στην αναμέτρηση με τη Γαλλία, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας, Ολεκσάντερ Χλιβίνσκι.
Οι συνδιοργανωτές Ουκρανοί ηττήθηκαν με 2-0 από τη Γαλλία και πρέπει να κερδίσουν την Αγγλία στο Ντόνετσκ προκειμένου να προκριθούν στην τελική οκτάδα. Ο Χλιβίνσκι είπε ότι οι τραυματισμοί που υπέστη ο 35χρονος Σεφτσένσκο, έχουν μαζέψει υγρό στο γόνατό του, το οποίο οι γιατροί προσπαθούν να αφαιρέσουν.
Ενδεχόμενοι απουσία του Σεφτσένκο θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα στην Ουκρανία που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή και βασίζονται πολύ στα επιθετικά ένστικτα του πρώην παίκτη της Μίλαν και της Τσέλσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442