Άγνωστοι έκαψαν κάλπη σε εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων
Στα απρόσμενα και δυσάρεστα γεγονότα της εκλογικής διαδικασίας έρχεται να προστεθεί το κάψιμο της κάλπης σε εκλογικό τμήμα (ΕΤ) των Εξαρχείων. Πρόκεται για το 18 ΕΤ στην Ιουστινιανού 30 στη Νεάπολη Εξαρχείων. Σύμφωνα με την Αστυνομία 10 άγνωστοι που φορούσαν κράνη και κουκούλες και κρατούσαν βαριοπούλες και ξύλα εισέβαλλαν στο τμήμα και έβαλαν φωτιά στην κάλπη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μαζί με τα ψηφοδέλτια. Οι δύο αστυνομικοί που ήταν στο εν λόγω τμήμα δέχθηκαν επίθεση και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στην περιοχή διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Στα απρόσμενα και δυσάρεστα γεγονότα της εκλογικής διαδικασίας έρχεται να προστεθεί το κάψιμο της κάλπης σε εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων, λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης. Πρόκεται για το 18 Εκλογικό Τμήμα στην Ιουστινιανού 30 στη Νεάπολη Εξαρχείων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία στις 18:30 στο 18 εκλογικό τμήμα Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Ιουστινιανού 30 στα Εξάρχεια, δέκα άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες και κρατούσαν βαριοπούλες και ξύλα επιτέθηκαν κατά των δυο αστυνομικών που φρουρούσαν το εκλογικό τμήμα τους οποίους και τραυμάτισαν.
Στη συνέχεια έριξαν εύφλεκτο υλικό στην κάλπη και έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί μαζί με τα ψηφοδέλτια.
Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.
Στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων διεξάγονται από τις αστυνομικές δυνάμεις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Ζητημα προκύπτει με το τι θα γίνει τώρα με το συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα και τις ψήφους. Από τις πρώτες απόψεις που ακούστηκαν από τους ειδικούς είναι ότι πρέπει να επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία στο συγκεκριμένο τμήμα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας