Με χαμόγελα έφτασε η Εθνική στην Πολωνία
Το πολωνικό έδαφος πάτησε το απόγευμα της Κυριακής η εθνική Ελλάδας. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται πλέον στη Βαρσοβία, όπου θα παίξει τους δύο από τους τρεις αγώνες του στον Α' όμιλο της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012. Έχοντας καλή διάθεση οι διεθνείς υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα στο αεροδρόμιο όπου έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο.
Το πολωνικό έδαφος πάτησε το απόγευμα της Κυριακής η εθνική Ελλάδας. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται πλέον στη Βαρσοβία, όπου θα παίξει τους δύο από τους τρεις αγώνες του στον Α’ όμιλο της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012.
Η αποστολή αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 15:35 και ύστερα από πτήση διάρκειας 2 ωρών και 15 λεπτών έφτασε στον προορισμό της.
Έχοντας καλή διάθεση οι διεθνείς υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα στο αεροδρόμιο όπου έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο.
«Οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν κι αυτοί είναι που μου δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε και πάλι τον ελληνικό λαό. Ξέρω ότι θα δείξουμε και θέληση και διάθεση. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όποια αντίπαλη ομάδα να μας κερδίσει. Κανένας δεν είναι πολύ καλύτερος από εμάς» είπε ο Ομοσπονδιακός Φερνάντο Σάντος πριν την αναχώρηση της εθνικής, σε εκδήλωση της ΟΠΑΠ ΑΕ, που είναι από τις χορηγούς εταιρείες της ΕΠΟ.
Το απόγευμα των διεθνών είναι ελεύθερο, καθώς προπονήθηκαν το πρωί στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 17:30 (ώρα Ελλάδας). Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, οι υπόλοιοποι παράγοντες της Ομοσπονδίας και οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών αναμένονται στη Βαρσοβία την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
















































![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442