Η εθνική γυναικών επικράτησε της Βουλγαρίας με 57-25 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Ποτέμτσια της Ιταλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Την Κυριακή η εθνική μας θα αντιμετώπισει την Ιταλία.
Η εθνική γυναικών επικράτησε της Βουλγαρίας με 57-25 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Ποτέμτσια της Ιταλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Την Κυριακή η εθνική μας θα αντιμετώπισει την Ιταλία.
Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέκος Δάγλας τόνισε: «Παίξαμε καλά στην άμυνα που είναι και το στοίχημα που έχουμε βάλει σε αυτή τη φάση. Είναι ο τομέας που έχουμε δουλέψει. Στο πρώτο ημίχρονο μπλοκάραμε λόγω της ζώνης που έπαιξε η Βουλγαρία, αλλά στο β’ μέρος που βάλαμε τα σουτ και κερδίσαμε εύκολα. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 16 Ιουνίου για τον αγώνα με τη Φινλανδία. Είμαι ευχαριστημένος από τις παίκτριές μου».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας