MotoGP Le Mans 2012 (Κατατακτήριες δοκιμές) Οι δηλώσεις των 3 πρώτων
Οι Dani Pedrosa, Casey Stoner και Andrea Dovizioso μετά τα δύσκολα χρονομετρημένα δοκιμαστικά έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.
Οι τρεις πρώτοι αναβάτες, των κατατακτήριων δοκιμών εξήγησαν τις συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα και πως πέτυχαν τους χρόνους που τους έφεραν στις τρεις πρώτες θέσεις της εκκίνησης.
Dani Pedrosa (Honda) 1ος:
«Ήταν δύσκολη περίοδος διότι στο ξεκίνημα δεν γνώριζες αν η πίστα είναι στεγνή ή βρεγμένη. Καταστρέψαμε ένα σετ βρόχινων ελαστικών διότι ήταν σχεδόν στεγνά, ενώ δεν μπορούσα να έχω καλή αίσθηση».
«Στο τέλος όμως η πίστα στέγνωσε και βάλαμε τα slick ελαστικά. Ο ασφαλτοτάπητας έδινε μία περίεργη αίσθηση. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε στεγνώσει εντελώς.»
«Οι χρόνοι έδειξαν όμως πως μπορούσαμε να πιέσουμε γιατί ήταν στεγνά. Είμαι ικανοποιημένος με την pole position και ευχαριστώ την ομάδα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα αύριο».
Casey Stoner (Honda) 2ος
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μάθουμε τίποτα, από αυτό το session. Υπήρχαν σημεία, που η άσφαλτος ήταν βρεγμένη αλλά και σημεία που ήταν στεγνή.»
«Το μόνο που κάναμε ήταν να καταστρέψουμε τα βρόχινα ελαστικά μας. Περιμέναμε λοιπόν να στεγνώσει για να βάλουμε τα slick ελαστικά.»
«Περίμενα να βελτιώσουμε αρκετά τους χρόνους μας, αισθάνθηκα καλά με τη μοτοσικλέτα, αλλά δεν τα καταφέραμε.»
«Συνεχώς σε κάθε στροφή είχα κάποιον πιο αργό αναβάτη μπροστά μου,και δεν μπόρεσα να βελτιώσω. Έχουμε δουλέψει πάνω σε πολλές ρυθμίσεις και ελπίζω να πάμε καλά στον αγώνα.»
Andrea Dovizioso (Yamaha Τech3) 3ος
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την πρώτη σειρά. Ήταν δύσκολο για μένα να το καταφέρω, αλλά είναι ο αγώνας όπου η ομάδα έχει την έδρα της και έπρεπε να κάνω κάτι παραπάνω.»
«Είχαμε καλό τριήμερο μέχρι τώρα, στο στεγνό είμαστε γρήγοροι και δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω τα τελευταία 5 λεπτά. Ίσως να είχα την ευκαιρία να παλέψω για την pole position, αλλά η πρώτη σειρά μην έχοντας κάνει τα τελευταία πέντε λεπτά δεν είναι φυσιολογικό για μένα.»
«Η αίσθηση με τη μοτοσικλέτα έχει βελτιωθεί πολύ και είμαι ικανοποιημένος που είμαστε γρήγοροι σε όλες τις συνθήκες.»
auto.in.gr
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
- Η ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνηση… μελετά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση οι «πράσινες», για να μείνουν στο κόλπο οι «ερυθρόλευκες»
- Θεσσαλονίκη: Aπολογείται σήμερα ο 19χρονος που ήταν παρών στη δολοφονία του Κλεομένη στη Καλαμαριά
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μπερές της «Υπολοχαγού Νατάσσα» έγινε έκθεμα σε μουσείο
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Κατασχέθηκαν 400 πίνακες εκ των οποίων 8 είναι πλαστοί
- Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442