ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: Ελάτε να καθαρίσουμε το Σέιχ Σου!
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο πλαίσιο της διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας Let’s Do It καθαρίζει από σκουπίδια το χώρο δασικής αναψυχής στην περιοχή Μπαρμπαγιώργης (μετά τον κόμβο Επταπυργίου).
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο πλαίσιο της διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας Let’s Do It καθαρίζει από σκουπίδια το χώρο δασικής αναψυχής στην περιοχή Μπαρμπαγιώργης (μετά τον κόμβο Επταπυργίου).
Την Κυριακή 29 Απριλίου, λοιπόν, το ραντεβού για μεταφορά με λεωφορείο, είναι:
- στις 9.30 π.μ., στο Λευκό Πύργο
- στις 10.00 π.μ., στο χώρο στάθμευσης μετά τον κόμβο του Επταπυργίου
Η συσσώρευση απορριμμάτων αποτελεί πηγή μόλυνσης και είναι μια από τις βασικότερες αιτίες πυρκαγιάς στα δάση. Το περιαστικό δάσος είναι η μοναδική πηγή παραγωγής οξυγόνου στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ας μην το αγνοούμε! Είναι καθήκον μας να το φροντίσουμε.
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υλοποιεί καθαρισμούς και φυτεύσεις σε δάση σε όλη την Ελλάδα από το 1997.
Μέχρι σήμερα έχουν φυτευτεί περισσότερα από 150.000 δέντρα από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.
Τα τελευταία 4 χρόνια σε οργανωμένους καθαρισμούς του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έχουν απομακρυνθεί περισσότεροι από 3.5 τόνοι σκουπιδιών και 10 τόνοι οργανικής ύλης!
«Καθαρίζουμε και σας χρειαζόμαστε στο Σέιχ Σου! «
Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μπείτε στο: www.letsdoitgreece.org (απευθείας http://sites.google.com/site/letsdoitgreece/participation )
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 555920/ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
- Μπραντ Πιτ: Συνεχίζονται τα γυρίσματα στην Ύδρα – Σε ποια άλλη πόλη της χώρας θα ταξιδέψει
- Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν πεζούς με την απειλή χρήσης γκλοπ – Τρεις συλλήψεις
- Tα σενάρια αύξησης για τον κατώτατο μισθό
- Φτάνει! Η δημόσια υγεία δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό της κομματικής φιλοδοξίας και του πολιτικού παιχνιδιού
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram – Κατηγορείται για «διευκόλυνση τρομοκρατικών ενεργειών»
- Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους
- «Ανόητη, επιφανειακή και υπέροχη» – Η Σίντι Κρόφορντ στα 60 της και η μακρινή συγγένεια με τον Καρλομάγνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-136x85.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442