Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στο 1,5 δισ. ευρώ οι απώλειες για τις κυπριακές τράπεζες από το PSI

Στο 1,5 δισ. ευρώ οι απώλειες για τις κυπριακές τράπεζες από το PSI

To κυπριακό τραπεζικό σύστημα θα χρειαστεί κεφαλαιακή ενίσχυση ύψους 1,5 δισ. ευρώ για να καλύψει τις ζημιές από το PSI, ενώ είναι πιθανό αυτή να αφορά έναν μόνο τραπεζικό όμιλο, είπε την Δευτέρα ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Βασίλης Σιαρλή. Διαβεβαίωσε δε ότι η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να στηρίξει κεφαλαιακά τις τράπεζες, αν χρειαστεί.

To κυπριακό τραπεζικό σύστημα θα χρειαστεί κεφαλαιακή ενίσχυση ύψους 1,5 δις ευρώ για να καλύψει τις ζημιές από το PSI ενώ είναι πιθανό αυτή να αφορά έναν μόνο τραπεζικό όμιλο, είπε την Δευτέρα ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Βασίλης Σιαρλή, όπως αναφέρει το Reuters.

Οι τράπεζες βρίσκονται σε διαδικασία ανεύρεσης των κεφαλαίων και η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να τις στηρίξει κεφαλαιακά, αν χρειαστεί, είπε ο Σιαρλή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο