Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, το Σάββατο 7 Απριλίου οι τελικοί του Ελληνικού Πρωταθλήματος PES 2012 με την ονομασία «Loux Cola Pro Series 2012» και υπερήφανο χορηγό το αγαπημένο ελληνικό αναψυκτικό Λουξ Cola. Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Αναστάσιος Παπάς «akis_333», ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν ο Δημήτρης Οικονόμου «oikonomou» και Alberto Αρώνης «napoli» αντίστοιχα. Οι […]
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, το Σάββατο 7 Απριλίου οι τελικοί του Ελληνικού Πρωταθλήματος PES 2012 με την ονομασία «Loux Cola Pro Series 2012» και υπερήφανο χορηγό το αγαπημένο ελληνικό αναψυκτικό Λουξ Cola.
Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Αναστάσιος Παπάς «akis_333», ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν ο Δημήτρης Οικονόμου «oikonomou» και Alberto Αρώνης «napoli» αντίστοιχα. Οι 64 καλύτεροι παίχτες της Ελλάδας που έλαβαν μέρος στους τελικούς για να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα έζησαν ένα τουρνουά με μεγάλες ανατροπές, πολλές ισοβαθμίες, εντάσεις και μια ακόμα σπουδαία σειρά τελικών αγώνων.
Σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, η Λουξ Cola έδωσε ένα δυναμικό παρών στηρίζοντας την κορυφαία διοργάνωση για τους Έλληνες gamers και χαρίζοντας πλούσια δώρα και χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια στους fans του Πρωταθλήματος μέσα από διαγωνισμούς, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.
Η Λουξ Cola συγχαίρει τους νικητές του «Loux Cola Pro Series 2012» καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που έδωσαν παλμό και ενέργεια στη διοργάνωση και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για το επόμενο Πρωτάθλημα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας