Μηνυτήρια αναφορά καθηγητών για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών γύρω από τη Νομική
Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων υπέβαλαν στην εισαγγελία Αθηνών 76 καθηγητές της Νομικής για την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τη σχολή σχετικά με τη χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. «Οι έμποροι και οι χρήστες ναρκωτικών βρίσκονται έξω από τη Νομική [...]. Συχνά, ορισμένα απ΄αυτά τα άτομα χρησιμοποιούν τις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις της σχολής, ενώ διατρέχει κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των φοιτητών» λέει ο πρόεδρος της Νομικής, Θ.Φορτσάκης.
Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων υπέβαλαν στην εισαγγελία Αθηνών 76 καθηγητές της Νομικής για την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τη σχολή σχετικά με τη χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Νομικής, Θ.Φορτσάκης, αυτή η μηνυτήρια αναφορά αποτελεί συνέχεια προηγούμενης των πρυτανικών αρχών.
«Έχουμε φτάσει σε απόγνωση» είπε ο Θ. Φορτσάκης. «Οι έμποροι και οι χρήστες ναρκωτικών βρίσκονται έξω από τη Νομική, όπου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και λαθραίων ειδών. Συχνά, ορισμένα απ΄αυτά τα άτομα χρησιμοποιούν τις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις της σχολής, ενώ διατρέχει κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των φοιτητών, γεγονός που μας οδήγησε στη μηνυτήρια αναφορά. Ταυτόχρονα, όμως, αναλάβαμε να καλέσουμε για τη Δευτέρα κοινωνικούς φορείς, όπως για παράδειγμα τον ΟΚΑΝΑ, προκειμένου να συσκεφθούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους είναι και άστεγοι».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.