Αυτό δεν είναι «κίτρινο υποβρύχιο», ο… Τιτανικός είναι
Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε στην έδρα της με 2-1 από την Χετάφε και απέχει πλέον μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί τρεις ομάδες στην Segunda Division.
Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε στην έδρα της με 2-1 από την Χετάφε και απέχει πλέον μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί τρεις ομάδες στην Segunda Division.
Η ομάδα της Μαδρίτης άνοιξε τιο σκορ στο 6ο λεπτό, το «κίτρινο υποβρύχιο» αφού έχασε πέναλτι με τον Σένα στο 38′ και είχε δοκάρι και τελικά έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νιλμάρ στο 45′.
Παρόλα αυτά, η Χετάφε πήρε τη νίκη στο «Μαδριγάλ» με γκολ του Μπαράδα στο 72′.
Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής
Σάββατο
Μάλαγα – Λεβάντε 1-0 (51′ Ροντόν)
Σοθιεδάδ – Σαραγόσα 3-0 (19′ και 40′ Αχιρέτσε, 22′ Βέλα)
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.