Πέθανε, σε ηλικία 61 ετών, ο δήμαρχος Τήλου Τάσος Αλιφέρης
Σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, όπου νοσηλευόταν χτυπημένος από καρκίνο, πέθανε τη Δευτέρα και σε ηλικία 61 ετών ο δήμαρχος Τήλου Τάσος Αλιφέρης. Ιδιαίτερα δραστήριος σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, εξελέγη δήμαρχος του νησιού πέντε φορές.
Σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, όπου νοσηλευόταν χτυπημένος από καρκίνο, πέθανε τη Δευτέρα και σε ηλικία 61 ετών ο δήμαρχος Τήλου Τάσος Αλιφέρης.
Ο Τάσος Αλιφέρης είχε βρεθεί ως αγροτικός γιατρός στην Τήλου αλλά αγάπησε τον τόπο και τους κατοίκους του και τελικά εγκαταστάθηκε στο νησί μόνιμα.
Ιδιαίτερα δραστήριος σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, εξελέγη δήμαρχος πέντε φορές.
Το 2008, ο Τάσος Αλιφέρης έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα λόγω της πρωτοβουλίας του να τελέσει τον πρώτο γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων, ο οποίος αργότερα κρίθηκε παράνομος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442