Έκθεση Γενεύης 2012: Καρέ του VW up!
Με τέσσερα πρωτότυπα up! που φιλοδοξούν να δώσουν νέα οπτική στο αστικό μοντέλο θα πλαισιώσει η VW την παρουσία της στην ελβετική έκθεση.
Η VW αποφάσισε να «παίξει» με το πεντάθυρο up! προορίζοντας για την επικείμενη ελβετική έκθεση, τέσσερις παραλλαγές του οι οποίες φαίνεται να διερευνούν πτυχές του γερμανικού μοντέλου, σχεδόν αντίθετες με την αστική του φύση.
Ξεκινώντας από την έκδοση Swiss up! η οποία σχεδιάστηκε για να τιμήσει την Ελβετία, αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα της σημαίας της αλλά και τα… τοπικά προϊόντα. Έτσι, τα πίσω καθίσματα του Swiss up! έχουν μετατραπεί σε θήκες αποθήκευσης για ελβετικούς σουγιάδες.
Το Winter up! αποτελεί μια μετεξέλιξη του Cross up! ενός πρωτοτύπου με εκτός δρόμου βλέψεις, το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Προκειμένου να αντεπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα, τo Winter up! αυξάνει την απόσταση του από το έδαφος, διαθέτει διογκωμένους θόλους και προστατευτικά ενώ εξοπλίζεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Επιπλέον στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ράγες οροφής που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερις σανίδες snowboard.
Στο ίδιο μήκος κύματος με το Winter up! κινείται και το Χ up! το οποίο έχει την ίδια αφετηρία και τα ίδια χαρακτηριστικά αντικαθιστά όμως τις ράγες οροφής με χώρο αποθήκευσης αποσκευών που ενσωματώνει φωτιστικά σώματα για πιο mainstream, αλλά πάντα εκτός δρόμου αποστολές.
Το τέταρτο concept, Cargo up! αντιθέτως, αφήνει κατά μέρος τα hobby και δίνει στο up! μια πιο επαγγελματική διάσταση καθώς θυσιάζει τα τρία καθίσματα των επιβατών του προς όφελος ενός χώρου φόρτωσης που ανέρχεται στα 1.400 λίτρα
auto.in.gr
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442