Αύξηση 7% στα τιμολόγια Υψηλής Τάσης ανακοίνωσε η ΔΕΗ
Σε διευκρινίσεις σχετικά με το ύψος των αυξήσεων στα τιμολόγια των μεγάλων βιομηχανικών πελατών (τιμολόγια Υψηλής Τάσης) προχώρησε η ΔΕΗ. Η μεσοσταθμική αύξηση για το 2012, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, διαμορφώθηκε σε 7%, ενώ υποστηρίζει ότι σε αρκετούς πελάτες προκύπτουν μειώσεις.
Σε διευκρινίσεις σχετικά με το ύψος των αυξήσεων στα τιμολόγια των μεγάλων βιομηχανικών πελατών (τιμολόγια Υψηλής Τάσης) προχώρησε η ΔΕΗ.
Η μεσοσταθμική αύξηση για το 2012, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «διαμορφώθηκε σε 7% και σε αρκετούς πελάτες προκύπτουν μειώσεις».
Η εταιρεία επισημαίνει ότι οι τιμές για του πελάτες υψηλής τάσης παρέμεναν παγωμένες από τον Ιούλιο του 2008, ενώ ανοδικά κινήθηκαν οι διεθνείς τιμές καυσίμων και οι τιμές αγορών στην χονδρεμπορική αγορά το 2011 και 2012.
Από την προηγούμενη χρονιά ξεκίνησε η διαβούλευση με τους πελάτες της, επισημαίνει.
«Ικανοποιήσαμε το σύνολο σχεδόν των αιτημάτων τους, όπως προκύπτει από τις τιμολογιακές προτάσεις που τους γνωστοποιήσαμε τον Ιούλιο του 2011, το Δεκέμβριο του 2011 και το Φεβρουάριο του 2012» λέει στην ανακοίνωση.
«Τα κοστολογικά στοιχεία των τιμολογίων Υψηλής Τάσης είχαν τεθεί υπόψη της ΡΑΕ ήδη από τον Απρίλιο του 2011 και τον Ιούνιο ολοκληρώθηκε ο έλεγχος τους. Όλες οι νεότερες προτάσεις μας γνωστοποιούνται ταυτόχρονα στη ΡΑΕ, και της παρέχεται κάθε διευκρίνιση που ζητείται. Στη βάση της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού, τα νέα τιμολόγια Υψηλής Τάσης θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν, τουλάχιστον, το κόστος της επιχείρησης», σημειώνει.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας