Νέο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα την ερχόμενη Τετάρτη
Με τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι και με νέο συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα θα συμμετάσχουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Τετάρτη στην πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των συνδικάτων. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας συνδικαλιστικά στελέχη θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Αθήνα.
Με τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 μέχρι τις 3 και με νέο συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα θα συμμετάσχουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Τετάρτη στην πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των συνδικάτων.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, στις 1.30, συνδικαλιστικά στελέχη θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας, στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Αθήνα (Βασ. Σοφίας 2).
Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και συναυλία διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος που διοργανώνουν από κοινού η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Τεχνικό Επιμελητήριο, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, καθώς και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.