Διήμερο Κουβανέζικης κουζίνας στο Breeder Feeder
Τέταρτος σταθμός του Breeder Feeder στο Around the World Menu, η Κούβα! Το εναλλακτικό εστιατόριο σας προτείνει ένα menu με ιδιαίτερα και ...κομματάκι πικάντικα πιάτα, από την άλλη άκρη του κόσμου, πάντα σε πολύ προσιτές τιμές.
Τέταρτος σταθμός του Breeder Feeder στο Around the World Menu, η Κούβα! Το εναλλακτικό εστιατόριο σας προτείνει ένα menu με ιδιαίτερα και …κομματάκι πικάντικα πιάτα, από την άλλη άκρη του κόσμου, πάντα σε πολύ προσιτές τιμές.
Η Μουσική και η Κουζίνα μιας χώρας είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένες με την ιστορία της. Έτσι και η κουζίνα της Κούβας προέκυψε από την αλληλεπίδραση της ισπανικής, της αφρικανικής και της παραδοσιακής κουζίνας της Καραϊβικής, ενώ μπορεί κανείς να διακρίνει και κάποιες πινελιές από Γαλλική και Ασιατική γαστρονομία.
Το τροπικό κλίμα και τα γαλαζοπράσινα νερά που περιβάλλουν το νησί εμπνέουν τουςchefsνα δημιουργήσουν πικάντικα πιάτα με θαλασσινά, λαχανικά και φρούτα όπως δεν τα έχετε ξαναγευτεί.
Αφεθείτε στους ήχους τωνBuenaVistaSocialClub …βρεθείτε νοερά στο bar του Hotel Nacional ή στοLaBodeguidadelMedio …πιείτε ένα Mojito παρέα με τον …Hemingway.
Οι GastronomicCollectiva πάντως, θα κάνουν ότι περνάει από τα «μαγικά» μαγειρικά τους χέρια γι αυτό.
ΣούπαMunyetaμε φασόλια καιchorizoαπό την περιοχήCienfuegos
*
Pastelitosμε γέμισηPicadillo, ελιές, σταφίδες και σάλτσαCriolla
*
Μπανάνες στο φούρνο γεμιστές με τυρί καικαυτερή σάλτσαAji
*
Λαυράκι με κάπαρη, κόλιανδρο και σάλτσα πιπεριάς και ντομάτας/
Ρύζι με καπνιστή πάπρικα
*
Κρέμα με μπισκότο και αφρό κανέλλας
***
τιμή μενού: 30 ευρώ
Το μενού της Κούβας θα σερβίρετε μόνο Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012
Το Breeder Feeder καθιερώνει την πρακτική Bring Your Own Bottle, καθώςμπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.
Οι δημιουργοί του «Around the World» menu
Οικοδεσπότες μας και οδηγοί μας σ’ αυτό το ταξίδι η ομάδα GastronomicCollectiva, δύο ταλαντούχων σεφ, του Βάσκου Inigo Ocharan και του ΕλληνοΙταλού Marko Rossi. Oι δύο σεφ και φίλοι εργάστηκαν σεδιάφορα εστιατόρια στην Ευρώπη ώσπου τελικάβρέθηκαν στην Ελλάδα και δημιούργησαν την ομάδα τους. ΣτοBreederFeederοInigoκαι οMarcoετοιμάζουν τα εδέσματα, αλλά είναι και πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά της κουζίνας τους με όσους ενδιαφέρονται να μάθουν.
{{{ map }}}
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. πληροφοριών – κρατήσεων: 210 3317527
e-mail: feeder@thebreedersystem.com
www.thebreederfeeder.blogspot.com
To Breeder Feeder
- O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια και ψάχνει την 5η σερί νίκη του στη Euroleague
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442