Κέρδη στη Γουόλ Στριτ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη
Στο πράσινο έκλεισαν την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αγορές, ανακάμπτοντας από τα χαμηλά δύο εβδομάδων που είχαν κλείσει την προηγούμενη συνεδρίαση. Άνοδος και στη Γουόλ Στριτ μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία από την αμερικανική αγορά εργασίας.
Στο πράσινο έκλεισαν την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αγορές, ανακάμπτοντας από τα χαμηλά δύο εβδομάδων που είχαν κλείσει την προηγούμενη συνεδρίαση.
Άνοδος και στη Γουόλ Στριτ μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία από την αμερικανική αγορά εργασίας, ενώ ευνοϊκό κλίμα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού είχε δημιουργήσει και η καλή έκβαση της ισπανικής δημοπρασίας.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX έκλεισε με άνοδο 0,98% ενώ στο Παρίσι ο CAC ενισχύθηκε κατά 0,76%. Στο Λονδίνο, ο FTSE100 κατέγραψε άνοδο 0,63%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones έκλεισε στις 11.870,02 με άνοδο 0,39%. Ο Nasdaq ενισχύθηκε οριακά 0,07% ενώ ο S&P κατέγραψε άνοδο 0,33%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όταν ο Tζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε στη Neverland του Μάικλ Τζάκσον
- Μπορεί να αποφευχθεί η ύφεση στην παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ στη Μέση Ανατολή;
- Έγραψε ιστορία ο Ιγκόρ Τιάγκο – Φανταστική επίδοση από τον Βραζιλιάνο στράικερ της Μπρέντφορντ
- Hampstead hoax: Κατήγγειλαν τον πατέρα τους για παιδοφιλία αλλά ήταν ψέμα – Η υπόθεση που δίχασε το διαδίκτυο
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Μακάριο Λαζαρίδη – Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος σε υπουργείο χωρίς πτυχίο
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ
- Όχι άλλο πόλεμο! Όταν η πολεμική ειδησεογραφία μάς κάνει τα νεύρα κουρέλια
- Νέες απειλές Τραμπ: «Θα καταστραφεί όποιο πλοίο πλησιάσει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442