Στάση εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία την Πέμπτη
Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν σήμερα, Πέμπτη, τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας, μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ., καθώς οι εργαζόμενοι κάνουν τετράωρη στάση εργασίας διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, επαρκή χρηματοδότηση του ΕΣΥ και προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού.
Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν σήμερα, Πέμπτη, τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίες Υγείας – Πρόνοιας, μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ., καθώς οι εργαζόμενοι κάνουν τετράωρη στάση εργασίας διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, επαρκή χρηματοδότηση του ΕΣΥ και προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού.
Επίσης, δηλώνουν οι εργαζόμενοι δηλώνουν την αντίθεσή τους στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, στις καταργήσεις και τις συγχωνεύσεις οργανισμών. Οι εργαζόμενοι θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Αθήνας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας