Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν οι δικηγόροι την Πέμπτη και την Παρασκευή
Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή πραγματοποιούν οι δικηγόροι, με αποτέλεσμα να αναβληθούν σχεδόν όλες οι δίκες.
Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή πραγματοποιούν οι δικηγόροι, με αποτέλεσμα να αναβληθούν σχεδόν όλες οι δίκες.
Η απόφαση για αποχή είχε ληφθεί κατά την Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων που συνήλθαν στις 22 Οκτωβρίου.
Παράλληλα, την Παρασκευή θα συνέλθει η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας για να αποφασίσει εάν θα συνεχιστούν ή όχι οι απεργιακές κινητοποιήσεις της δικηγορικής κοινότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442