Στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Χιλής για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ουρουγουάη και Παραγουάη στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ, θα είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας. Kl;Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, βρίσκεται σταθερά στις επιλογές του Κλαούντιο Μπόργκι και αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά καθώς κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Χιλής για τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν 11 και 15 Νοεμβρίου κόντρα σε Ουρουγουάη και Παραγουάη αντίστοιχα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ανάμεσα στην Εθνική Γαλλίας και την Εθνική Σενεγάλης κλήθηκε να επιλέξει ο Μαμαντού Ντιακόν της Γκενκ, με τον συμπαίκτη του Χρήστου Τζόλη να επιλέγει τελικά τη δεύτερη.