Η παράσταση «Τρεις Ιστορίες – Τρεις Εποχές» θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο του Ήλιου την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον θεμελιωτή του νεοελληνικού θεάτρου Ιάκωβο Καμπανέλλη. Η παράσταση «Τρεις Ιστορίες – Τρεις Εποχές», μετά από την πετυχημένη πορεία της στη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και τη Νάξο, θα κάνει […]
Η παράσταση «Τρεις Ιστορίες – Τρεις Εποχές» θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο του Ήλιου την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον θεμελιωτή του νεοελληνικού θεάτρου Ιάκωβο Καμπανέλλη.
Η παράσταση «Τρεις Ιστορίες – Τρεις Εποχές», μετά από την πετυχημένη πορεία της στη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και τη Νάξο, θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο του Ήλιου την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 στις 9 το βράδυ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον θεμελιωτή του νεοελληνικού θεάτρου Ιάκωβο Καμπανέλλη.
Τρεις χαρακτηριστικοί μονόλογοι του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα επί σκηνής του Θεάτρου του Ήλιου.
Η Ιωάννα Γκαβάκου σκηνοθετεί και ερμηνεύει τον μονόλογο: ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ, που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Αμερική από την ίδια και γνωστοποίησε το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο θεατρόφιλο κοινό της Αμερικής. Πραγματεύεται την ιστορία της Κλυταιμνήστρας σε μια σύγχρονη εκδοχή, που θέλει τη γυναίκα του Αγαμέμνονα τελικά, να δικαιώνεται.
Ο Γιώργος Βούτος ερμηνεύει τον μονόλογο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ σε σκηνοθεσία Κώστα Καποδίστρια – Κατερίνας Πολυχρονοπούλου. Ένας δήμαρχος επαρχιακής πόλης, εκφωνεί έναν πανηγυρικό και καταλήγει να αποκαλύψει διάφορα ευτράπελα για όλους και για όλα.
και τέλος ο Κώστας Καποδίστριας ερμηνεύει τον ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου. Στον μονόλογο αυτόν παρουσιάζεται με κωμικό τρόπο το «δράμα» ενός συγγραφέα που διαπιστώνει ότι δεν έχει την αναγνώριση που του αξίζει. Τηλεφωνεί σ’ έναν άλλο συγγραφέα και του προτείνει ένα «σχέδιο» για να κερδίσουν την υστεροφημία τους.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας