Για 2η χρονιά στο θέατρο Φούρνος από τη θεατρική ομάδα Splish–Splash ανεβαίνει η παράσταση «Μ for little Man», από 15 Οκτωβρίου έως 18 Δεκεμβρίου. Για 2η χρονιά στο θέατρο Φούρνος από τη θεατρική ομάδα Splish–Splash ανεβαίνει η παράσταση «Μ for little Man», από 15 Οκτωβρίου έως 18 Δεκεμβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:15. Το […]
Για 2ηχρονιάστο θέατροΦούρνος από τη θεατρική ομάδα Splish–Splash ανεβαίνει η παράσταση «Μ for little Man», από 15 Οκτωβρίου έως 18 Δεκεμβρίου.
Για 2ηχρονιάστο θέατροΦούρνος από τη θεατρική ομάδα Splish–Splash ανεβαίνει η παράσταση «Μ for little Man», από 15 Οκτωβρίου έως 18 Δεκεμβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:15.
Το “MforlittleMan” αφηγείται την ολέθρια σχέση του Ανθρωπάκου και της Εξουσίας μέσα στους αιώνες.
Ποια τραγικά λάθη έχει κάνει ο Ανθρωπάκος; Και το χειρότερο, πού θα καταλήξει η ιστορία του; Μήπως το τέλος της μας είναι ανυπόφορα γνωστό;
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας