Στο -1 με εντολή της FIFA ο ΟΦΗ, προσφυγή και ο Αγρίτης
Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών είναι υποχρεωμένη να επιβάλει η Σούπερ Λιγκ στον ΟΦΗ μετά από τελεσίδικη απόφαση της FIFA που κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με αυτήν στην διοργανώτρια αρχή επιβάλλεται να να εφαρμόσει την ποινή άμεσα και έτσι ο ΟΦΗ από τους τους 5 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει θα βρεθεί στον -1 βαθμό! Η ποινή αφορά στην οφειλή 68.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή Μάριους Σουλεάπ, ενώ προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλές από την περασμένη σεζόν κατέθεσε και ο Ανέστης Αγρίτης.
Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών είναι υποχρεωμένη να επιβάλει η Σούπερ Λιγκ στον ΟΦΗ μετά από τελεσίδικη απόφαση της FIFA που κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με αυτήν στην διοργανώτρια αρχή επιβάλλεται να να εφαρμόσει την ποινή άμεσα και έτσι ο ΟΦΗ από τους τους 5 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει θα βρεθεί στον -1 βαθμό!
Η ποινή αφορά στην οφειλή 68.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή Μάριους Σουλεάπ, ο οποίος και ζήτησε την ενεργοποίηση της τιμωρίας από την παγκόσμια ομοσπονδία.
Εφόσον οι Κρητικοί τακτοποιήσουν το χρέος τους, έστω και εκπρόθεσμα, θα έχουν πιθανότητες να αποφύγουν την τιμωρία. Όλα αυτά κι ενώ προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλές από την περασμένη σεζόν κατέθεσε και ο Ανέστης Αγρίτης, διεκδικώντας το ποσό των 92.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε δεδουλευμένα από την περασμένη σεζόν.
Ο παίκτης έχει λάβει επίσης και δύο επιταγές συνολικού ύψους 78.000 ευρώ, που δεν έχουν καλυφθεί από την ΠΑΕ. Η διοίκηση του ΟΦΗ θα επιχειρήσει έναν διακανονισμό με τον Αγρίτη, ωστόσο υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και δεν έχει ακόμη τακτοποιηθεί το μείζον θέμα με τους αδερφούς Βατσινά και την κατάσχεση χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ροντρίγκο, ο οποίος αναμένεται να χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Ρεάλ στη σεζόν, ενώ θα απουσιάσει και από το προσεχές Μουντιάλ.
Ο πόλεμος μαίνεται στη Μέση Ανατολή, ωστόσο οι διοργανωτές των διαφόρων αθλητικών τουρνουά συνεχίζουν να μην τα ακυρώνουν, με αποτέλεσμα εικόνες όπως στο βίντεο που ακολουθεί...
Η έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή οδηγεί Μακάμπι, Χάποελ και Ντουμπάι να μετακομίσουν σε άλλες χώρες για τα εντός έδρας παιχνίδια τους στη Euroleague - Πότε αντιμετωπίζουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας