«Τα λέμε» τραγουδώντας! Κερδίστε ΠροσκλήσειςΣυμπληρώστε τη φόρμα και Kερδίστε Προσκλήσεις για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στο Gazoo. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail. Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ανακαινισμένο Gazoo θα εμφανίζεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους συνεργάτες της Θανάση Αλευρά, Σοφία Κουρτίδου και Ευρυπίδη Ζεμενίδη. Ο τίτλος της […]
Κερδίστε ΠροσκλήσειςΣυμπληρώστε τη φόρμα και Kερδίστε Προσκλήσεις για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στο Gazoo. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.
Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ανακαινισμένο Gazoo θα εμφανίζεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους συνεργάτες της Θανάση Αλευρά, Σοφία Κουρτίδου και Ευρυπίδη Ζεμενίδη. Ο τίτλος της παράστασης είναι «Τα λέμε…», τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ελένη Γκασούκα, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς, η Κατερίνα Μαραγκουδάκη στο σχεδιασμό του φωτισμού, ενώ ο Γιώργος Ζαχαρίου επιμελείται το πρόγραμμα και την ενορχήστρωση.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά την τεράστια επιτυχία της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» που ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και δισκογραφικά με τίτλο «Είπα στους φίλους μου…» με τη συμμετοχή των φίλων εξαίρετων καλλιτεχνών Νατάσα Μποφίλιου, Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Imam Baildi και Κώστα Λειβαδά, επιστρέφει στον μοναχικό δρόμο συνεχίζοντας τη διαδρομή της στις ζωντανές εμφανίσεις.
Με σκληρή δουλειά και ανοιχτούς ορίζοντες φτιάχνει τα δικά της μουσικά «μοντέλα» εγκαινιάζοντας ένα νέο είδος τραγουδίστριας που ακροβατεί στις μουσικές του κόσμου. Από τη μία να σολάρει με άνεση στη διασκευή του “Tell her today” του Tom Baxter, την άλλη να σκίζει ερμηνευτικά στο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη “Πως έφυγες” που έχει ερμηνεύσει η αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού και τέλος να καταλήγει με λυγμό και απόλυτο σεβασμό στην “Αχάριστη” του Βασίλη Τσιτσάνη. Όλα δε αυτά μπλεγμένα με τις δικές της επιτυχίες. Επί σκηνής την πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι σολίστες: Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο, πλήκτρα, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης – τύμπανα, Δημήτρης Καραγιάννης – πνευστά.
Ειδικές τιμές για τις Παρασκευές: Είσοδος 10€ Είσοδος με ποτό 15€ 50€ η φιάλη κρασιού ανά 2 άτομα, 100€ η φιάλη ποτού ανά 4 άτομα 130€ η φιάλη ποτού ανά 6 άτομα
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας