Ιστορικό έγκλημα σε βάρος της χώρας οι πρόωρες εκλογές, λέει ο Γιάννης Ραγκούσης
Αντίθετος με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δηλώνει ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας ότι θα ήταν «ιστορικό έγκλημα σε βάρος της χώρας». Ο κ. Ραγκούσης αναγνωρίζει ότι την περασμένη διετία υπήρξαν εκ μέρους της κυβέρνησης «καθυστερήσεις, λάθη και παλινωδίες» και επιμένει ότι πρέπει να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις.
Αντίθετος με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δηλώνει ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας ότι θα ήταν «ιστορικό έγκλημα σε βάρος της χώρας».
Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα λέει: «Οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Αυτό πιστεύουμε ότι ωφελεί τη χώρα και τις επόμενες γενιές. Στη δική μου την περίπτωση, τα τρία μου παιδιά είναι η τρόικα που λογοδοτώ και έχω στο μυαλό μου συνέχεια, αυτή είναι η τρόικα που καθοδηγεί τις αποφάσεις μου».
Ο κ. Ραγκούσης αναγνωρίζει ότι την περασμένη διετία υπήρξαν εκ μέρους της κυβέρνησης «καθυστερήσεις, λάθη και παλινωδίες» και επιμένει ότι πρέπει να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις.
«Αν οι μεταρρυθμίσεις γίνουν σύντομα, τότε θα πραγματοποιηθούν από εμάς. Αν καθυστερήσουμε, απλώς θα πραγματοποιηθούν αργότερα από άλλους με μεγάλη ζημιά για τους πολίτες και ιδίως τη νέα γενιά λόγω της καθυστέρησης» λέει χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά το Δημόσιο υπογραμμίζει ότι στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης θα πρέπει να κατοχυρωθεί η αντικειμενική αξιολόγηση και να συνδεθεί η μονιμότητα με την αξία.
Ο κ. Ραγκούσης τονίζει ότι πρέπει να ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα και το επάγγελμα των ταξί και των φορτηγών. «Αν δεν ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα και δεν απελευθερωθούν όλες οι δυνάμεις της οικονομίας, τότε η χώρα θα βγει χαμένη και όχι εμείς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442