Οι Αγγελόπουλοι… ξενοίκιασαν από το Καραϊσκάκη
Την απόφαση να μην διατηρήσουν στην κατοχή τους την σουίτα που ενοικίαζαν τα τελευταία χρόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πήραν οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, γεγονός που δημιούργησε νέα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον τους στον σύλλογο. Στα μεταγραφικά, μπορεί ορισμένα ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, όμως στην ΚΑΕ διαψεύδουν την συμφωνία.
Την απόφαση να μην διατηρήσουν στην κατοχή τους την σουίτα που ενοικίαζαν τα τελευταία χρόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πήραν οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, γεγονός που δημιούργησε νέα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον τους στον σύλλογο.
Θυμίζουμε, ότι αρχικά οι δύο επιχειρηματίες είχαν αποφασίσει να εγκαταλείψουν τον σύλλογο, βγήκαν στην επιφάνεια διάφορες υποθέσεις γύρω από θέματα ντόπινγκ, «στημένων» αγώνων κλπ., όμως, τελικά την πήραν πίσω και συνεχίζουν να ηγούνται του τμήματος μπάσκετ.
Πάντως, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν εξηγήσει όταν αποφάσισαν να αφήσουν την ΚΑΕ ότι αποχωρούν γιατί δεν ήθελαν να εμπλακούν «με οποιοδήποτε τρόπο με το παρασκήνιο που ελέγχει και επηρεάζει καταστάσεις, ομάδες και πρωταθλήματα», αφήνοντας αιχμές προς πάσα κατεύθυνση.
Διάψευση για τον Γκετσεβίτσιους
Στα μεταγραφικά, μπορεί ορισμένα ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, όμως στην ΚΑΕ διαψεύδουν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «alfa.lt», υποστηρίζει ότι οι «Ο Ολυμπιακός έδωσε ένα ποσό στη Λιέτουβος Ρίτας για να αφήσει ελεύθερο τον Λιθουανό γκαρντ, το οποίο έφτασε τις 60.000 ευρώ, αν και η ρήτρα αποδέσμευσής του ήταν 200.000 ευρώ. Έτσι, μετά και από αυτήν την εξέλιξη, ο Γκετσεβίτσιους θα μεταβεί στην Αθήνα και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες διάρκειας δύο ετών».
Αυτό, όμως, που φαίνεται να ισχύει είναι ότι ο Λιθουανός γκαρντ όντως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία και μάλιστα κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε στην τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών



