Την επέτειο της περυσινής κατάκτησης του Μουντιάλ γιορτάζει η Ισπανία, σήμερα 11 Ιουλίου. Οι «φούριας ρόχας» με τον Ντελ Μπόσκε στο τιμόνι επιβλήθηκαν με 1-0 της Ολλανδίας στον τελικό της Νοτίου Αφρικής, δίνοντας τον πρώτος τουςς παγκόσμιο τίτλο.
Με παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου αγώνα, η Ράγιο Βαγιεκάνο πέρασε στους «8» του Conference, παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαμσουνπόρ στην Ισπανία. Προκρίσεις και για Στρασμπούρ, Σαχτάρ και Άλκμααρ
Η Ράγιο Βαγιεκάνο στο δρόμο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Conference League– Ποιον θα βρει στα ημιτελικά αν περάσει, ποιο το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης
Εύκολα και απλά η Πόρτο νίκησε 2-0 την Στουτγκάρδη που έμεινε με δέκα παίκτες στο 77’, ενώ η Αστον Βίλα ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχε και τα δυο γκολ επί της Λιλ.