Για πρώτη φορά στην 110χρονη ιστορία της η Ρίβερ Πλέιτ υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής. Η κάτοχος των περισσότερων τίτλων της χώρας (33 τρόπαια) θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Β’ κατηγορία και ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο νέος τεχνικός της. Ο 37χρονος από παίκτης της Ρίβερ, θα γίνει προπονητής της και θα ξεκινήσει έτσι τη νέα του καριέρα και πρώτος στόχος του θα είναι η επιστροφή της λαοφιλούς ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Ο Αλμέιδα, που θα πάρει τη θέση του Χουάν Χοσέ Λόπες, είχε κάνει σπουδαία καριέρα στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες των Λάτσιο, Ρόμα, Πάρμα, Ιντερ και Μπρέσια.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia