Νέες διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα και την Τετάρτη
Νέες διακοπές ρεύματος θα γίνουν και σήμερα, Τετάρτη, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Οι κυλιόμενες διακοπές ρεύματος θα είναι διάρκειας περίπου μίας ώρας και θα γίνουν στο διάστημα από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι. Πιθανά προβλήματα στην υδροδότηση του συνόλου του πολεοδομικού συγκροτήματος «βλέπει» η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Νέες διακοπές ρεύματος αναμένονται και σήμερα, Τετάρτη, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που ξεκίνησε από τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
Οι κυλιόμενες διακοπές ρεύματος θα είναι διάρκειας περίπου μίας ώρας και θα γίνουν στο διάστημα από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.
Στην Κρήτη αναμένονται διακοπές ρεύματος από τις 20:30 έως τις 22:00 και από στη Ρόδο από τις 19:30 έως τις 22:00 με μέγιστη διάρκεια μισή ώρα.
Πιθανά προβλήματα στην υδροδότηση του συνόλου του πολεοδομικού συγκροτήματος «βλέπει» η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Όπως αναφέρει η εταιρία σε σημερινή της ανακοίνωση, τα προβλήματα ενδέχεται να παρουσιαστούν «λόγω διακοπών στην ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων ύδρευσης» και για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις.
Νωρίτερα, μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ απέκλεισαν το υπουργείο Υποδομών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές του Δημοσίου προς της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Ν.Φωτόπουλο, το σύνολο των οφειλών υπερβαίνει τα 135 εκ.ευρώ, από τα οποία 46 εκ. ευρώ είναι του υπουργείου Υποδομών και οφείλονται κυρίως στα χρέη από την ηλεκτροδότηση των φαναριών μέρος των οποίων εκκρεμεί από το 1998.
Το πρόγραμμα των διακοπών ηλεκτροδότησης για σήμερα, Τετάρτη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr), ενώ οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή 210 9298100 για να ενημερωθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Στέγαση: Ανάκαμψη με ανισορροπίες
- H νέα παγκόσμια έκρηξη του… αστροτουρισμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442